Ubisoft insisterar på att NFTs är bra för gamers, Nvidias grafikprocessor GA103 för laptops fastnar på bild och Epic Games fortsätter ge bort spel under året.

Epic Games Store som till en början endast skulle ge bort gratisspel under år 2020 har nu bekräftat att traditionen håller i sig ytterligare ett år längre än tidigare tänkt. Innanmätet på Nvidias bärbara Geforce RTX 3080 Ti har nu fastnat på bild och Ubisoft är sjukt taggade på NFTs.

 

Ubisoft Stockholm

Ubisoft känner att gamers inte fattar NFTs ännu

I en intervju ska Ubisofts Nicolas Pouard ha nämnt att företagets nya plattform “Quartz” för NFTs i spel går dåligt för att gamers ”inte förstår det” ännu. Detta efter att spelutvecklaren börjat implementera sitt NFT-system i speltitlar och mötts av negativ kritik.

Läs mer hos Kitguru.

 

Nvidia GA103 poserar för kameran

Nvidias nnyligen avtäckta Geforce RTX 3080 Ti för bärbara datorer har nu fått sin grafikprocessor blottad. Det visar sig även att GA103 kan ha fler CUDA, RT och Tensorkärnor än vad RTX 3080 Ti kommer utrustat med. Någon som kanske kan indikera på en stationär upplaga med något vassare specifikationer.

Läs mer hos TechPowerUp.

 

Tim Sweeney

Epic Games Store fortsätter ge bort spel under 2022

Epic Games Store var till en början menat att skänka bort gratis speltitlar under sitt första år efter lanseringen. Denna tradition har sedan fortsatt år efter år. Nu har Epic Games bekräftat att vi kommer fortsätta få gratisspel även under detta år.

Läs mer hos The Verge.

 

Svenska Smartphoneguiden har över 300 tester

Vår systersajt Surfa publicerade ett test av Samsung Galaxy S21 FE i veckan. I Svenska Smartphoneguiden finns nu över 300 testade smartphones. Det gör guiden till den största i världen, så vitt vi vet. Det finns tester av telefoner från alla stora märken och i guiden finns uppdaterade betyg av alla 300 telefoner samt rekommendationer som är baserade på aktuella priser och konkurrenter. Om du inte har läst Svenska Smartphoneguiden, gör det nu!

Besök Svenska Smartphoneguiden.

Subscribe
Notifiera vid
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments