Efter flera månader med oklart lanseringsdatum har nu nästa expansion till onlinespelet Guild Wars 2 kallat End of Dragons fått sitt startdatum spikat.

Arenanet har till slut bekräftat lanseringsdatumet för nästa expansion till deras onlinespel Guild Wars 2. Detta blir då det tredje expansionspaketet till spelet som först lanserades år 2012 och det landar den 28 februari.

Tillsammans med det bekräftade lanseringsdatumet har Arenanet även publicerat en ny trailer för expansionen. Denna fokuserar på de nya mekanikerna och spelmässiga förändringarna som expansionen kommer att bjuda på.

End of Dragons kommer ta spelare till ett helt nytt land vid namn Cantha. Expansionen kommer även med en drös nytt innehåll som spelarägda båtar, fiske och för PvP-personerna även gigantiska sköldpaddor som agerar krigsmaskiner. Detta tillsammans med en ny specialisering för varje spelbar karaktärsklass.

Arenanet har dock inte gett någon ytterligare information om när Guild Wars 2 kommer bli tillgänglig på Steam. Steam-versionen bekräftades samtidigt som End of Dragons avtäcktes. Utvecklaren har dock varit relativt tystlåtna om denna upplaga av spelet. Arenanet har sagt att man lagt Steam-versionen på is för tillfället för att fokusera på End of Dragons. Förhoppningsvis dröjer det inte allt för länge mellan lanseringen av expansionen och att spelet landar på Valves plattform.

Lägsta pris på Prisjakt.se (Affiliate)

Subscribe
Notifiera vid
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments