Valve har ett kommande spel som ännu inte har avtäckts. Företaget har inte ens nämnt titeln i något sammanhang tidigare. Trots detta har titeln lyckats dra tusentals spelare i det senaste speltestet.

Valve har en kommande speltitel som ännu inte har avtäckts officiellt. Av speltestets spelarantal att döma kan det komma att bli en riktigt stor lansering. Spelet i fråga går just nu under namnet Deadlock och under det senaste speltestet var det strax under 17 000 personer som hoppade in och gav det än så länge något mystiska spelet en chans.

Deadlock är en så kallad Hero Shooter. Ett spel i samma genre som Overwatch och Team Fortress 2. Föga förvånande är spelet gjort i Valves egen Source 2-spelmotor och ska ha en del ”moderna funktioner”. Exakt vad det innebär är något som återstår att se.

Valve har som tidigare nämnt inte avtäckt spelet ännu. Spelet har inte ens omnämnts av företaget i något offentligt sammanhang. När vi kan vänta oss en skarp lansering återstår att se men om 17 000 spelare deltar i ett speltest kan det bli en rejäl tungviktare från Valve om det inte visar sig att testet endast drog så mycket intresse för att spelet kommer från just Valve.