Vi har vetat under en tid att Mafia-serien inte är död ännu. Nu har det fjärde spelet fått sin första officiella trailer som bekräftar att man nu går tillbaka till rötterna ordentligt med ett spel som utspelar sig på Sicilien.

Nästa spel i Mafia-serien är nu officiellt bekräftat. Dock har vi endast fått en kort teaser trailer i samband med Gamescom 2024. Trailern bekräftar dock att serien nu lämnar 1960-talets New Bordeaux och byter ut platsen för Mafia 3 mot vad som ser ut att vara relativt tidiga 1900-talets Sicilien.

Trailern säger inte mycket alls men vi vet att spelet kommer fokusera på Siciliens brutala undre värld med ”realismen och berättandet Mafia-serien är känd för”.

Vi får inte heller veta när spelet är tänkt att lanseras. Det enda som bekräftas i samband med den korta trailern är att vi under december månad kommer få en närmare och förhoppningsvis ingående titt på spelet i fråga. Med lite tur kommer vi kanske se en lansering under 2025 men detta är ingenting som har bekräftats i skrivande stund.