Sony har bekräftat en ”teknisk presentation” relaterad till Playstation 5 senare idag. Många förväntar sig att det är det officiella avtäckandet av Playstation 5 Pro som står på schemat under eftermiddagen.

Sonys Playstation 5 Pro har länge cirkulerat i rykten. Häromveckan såg det till och med ut som att företaget halvt bekräftade den ännu icke-officiella spelkonsolens existens. Nu verkar det ha blivit dags för Sony att äntligen lyfta på locket för den upphottade spelkonsolen.

Sony har bekräftat att idag klockan 17:00 svensk tid är det dags för en kort tekniskt presentation relaterad till Playstation 5. Denna ska ledas av Sonys Mark Cerny som är huvudarkitekten för PS5. Hela presentationen kommer inte vara längre än nio minuter lång och vad som egentligen ska diskuteras har inte officiellt bekräftats. Däremot är det en hel del som pekar mot Playstation 5 Pro.

De tekniska specifikationerna för spelkonsolen har lyckats förbli något av ett mysterium. Visar sig det vara Pro-konsolen som ska visas upp är det dock inte lång tid kvar innan vi vet vad som gömmer sig på insidan.