Ett av Blizzards kommande projekt som inte har avtäckts officiellt sägs vara en mobilversion av företagets populära hero shooter Overwatch.

Jason Schreier har nyligen släppt sin bok Play Nice: The Rise, Fall, and Futute of Blizzard Entertainment. Denna bok är fylld med vad som sägs vara all möjlig information om hur spelstudion fungerar. Något som omnämns i boken ska enligt Dexerto vara en mobilversion av studions hero shooter Overwatch.

Tyvärr går Schreier inte in på några detaljer kring sitt påstående. Blizzard har inte heller nämnt en sådan version av spelet tidigare. Således bör informationen tas med en nypa salt. Studion har dock ett intresse av mobilmarknaden. Något vi sett med lanseringen av till exempel Diablo Immortal och Call of Duty Mobile.

Huruvida Schreiers information faktiskt stämmer återstår att se. Blizzard kan komma att pressas till att avtäcka kommande projekt på grund av den nysläppta boken. De kan även välja att helt enkelt avfärda Schreiers bok som fylld av rena spekulationer. Vi får helt enkelt vänta och se.