IO Interactive arbetar hårt på sitt kommande James Bond-spel. I en intervju har företagets VD sagt att man hoppas få möjligheten att ge deras egna tolkning av den klassiska karaktären en hel trilogi av spel.

IO Interactive är kända för sina Hitman-spel som mötts av mycket god kritik. Just nu arbetar studion på ännu en titel som förmodligen även den baseras kring mycket smygande och spionarbete. Nästa protagonist från IO är inte Agent 47 utan Agent 007 istället.

Vi vet inte mycket alls om det kommande spelet. IO Interactive har hittills endast släppt en kort teaser-video men tyvärr inte mycket mer än så. IO har bekräftat att spelet inte kommer sno handlingen från en av Bond-filmerna. Istället är detta deras helt egna James Bond och spelare kommer få följa honom tidigt i karriären som världens kändaste spion.

I en intervju med IGN berättar utvecklarens VD Hakan Abrak att deras hopp är att i slutändan få göra en trilogi av Bond-spel. Något som får tankarna att gå till Eidos Tomb Raider-trilogi som börjar med en ung Lara Croft som knappt har koll på hur man jagar försvunna skatter och avslutas med en Lara som mer liknar den många av oss är vana vid.