En väldigt smart produkt som blivit väldigt populär är MP3-CDSpelaren. Med andra ord så bränner man en vanlig CD-R eller CD-RW-skiva med MP3-låtar och sedan kan man spela upp dem i denna speciella cd-spelare.

Först ut så har vi NeoSeeker med en MP3-CDSpelare från Kenwood vid namn DPC-MP922. Denna kan även spela upp brända WMA-filer och kommer med diverse sladdar för laddning och adapter för cigg-uttag i bil. En kul extra grej de har inkluderat är det svarta kasettbandet som man kan sätta i bilstereon och sedan koppla vidare till MP3-CDSpelaren.
Den recensionen läser du här

Härnäst har vi The TechZone som har tagit en titt på två stycken MP3-CDSpelare från iRiver, nämligen iMP-250 och iMP-350. Den enda skillnaden mellan de två är att den sistnämnda är mycket tunnare än den förstnämda. Båda dessa är fyllda med trevliga funktioner man sällan ser. T.ex. så kan man faktiskt uppgradera dem genom att flasha in den senaste firmwaren och på så sätt kan man öka kompatibiliteten med eventuella nya filformat. En rolig sak är att man faktiskt får 2st spel med den senaste firmwaren, klassikern Tetris och Snakebyte vilket liknar Snake som finns på Nokia-telefoner.
Läs den recensionen här

Diskutera nyheten i forumet

Subscribe
Notifiera vid
0 Comments
äldsta
senaste flest röster
Inline Feedbacks
View all comments