Många nya grafikkortsrecensioner nu, inte minst för att GF4 precis är släppt. Här kommer några stycken.

GamePC har skrivit ihop en round-up på 4st GeForce 4 MX-kort. Från Gainward, Visiontek och Leadtek så har de med MX440-kort, alltså mellanmodellen. De har även med ett referenskort från nVidia med MX460. MX460-kortet hade ett ganska bra försprång på de andra i prestandaväg, men när allt kommer omkring så kommer priserna på korten att avgöra en hel del.
Denna round-up hittar du här

nVidia’s tidigare flaggskepp GeForce 3 Ti500 ligger på testbänken hos Gamers Depot. Kortet de har testat kommer från ASUS och är deras Deluxe-modell V8200 Ti500 Deluxe. Det här kortet har en del portar b.la. TV-OUT och VIDEO-IN samt även ASUS egna 3D-glasögon.
Den recensionen hittar du här

Trots lanseringen av GeForce 4 MX så är nog GeForce 3 Ti200 fortfarande det mest prisvärda kortet. [H]ard|OCP har testat Gainwards värsting version med detta chip som har det otroliga namnet Gainward GeForce3 PowerPack!!! Ti/500 “JUMBO” ”Golden Sample”. Detta kort har hela 128MB DDR-RAM och är även ett Golden Sample som ska gå att klocka en hel del. Gainward har tyvärr väldigt kryptiska namn på sina kort och detta är inget undantag, då det enkelt kan förväxlas med ett Ti500.
Recensionen läser du här

Diskutera nyheterna i forumet

Subscribe
Notifiera vid
0 Comments
äldsta
senaste flest röster
Inline Feedbacks
View all comments