Under de 14 månaderna som vi funnits på webben har vi vuxit snabbt och utvecklat sidan på många olika sätt. Vi har lagt till nya avdelningar, anordnat tävlingar, skrivit recensioner och nyheter och annat som våra kära läsare gjort förfrågningar om.
Förutom att det har lett till mycket arbete framför våra burkar har det också givit en stark känsla av uppskattning i form av brev, meddelanden på icq eller på lan när man träffas och snackar datorer. Vi hoppas innerligt vi lyckats tillmötesgå de flestas tankar, ideer och förslag..

Nu vill vi göra en stor undersökning vad ni läsare tycker och vi behöver all feedback vi kan få. Alla tankar och ideer om hur vi kan göra NH till en bättre hårdvarusida är viktiga eftersom vi vill kunna ge våra läsare vad de vill ha.
Så jag hoppas att alla ni som haft synpunkter, tankar och ideer om NH, nu tar chansen och gör er röst hörd och även ni andra som kanske suttit och tryckt på kritik eller klagomål, att ni uppmärksammar oss på våra brister och fel. Något speciellt just du vill se på NordicHardware?
Skicka ett mail till
Feedback@NordicHardware.com
med alla synpunkter ni kan komma på!
Som tack för hjälpen kommer vi att lotta ut en symbolisk present till fem engagerade läsare som hjälpt till.

Avslutningsvis vill vi säga att det är tack vare våra läsare vi är där vi är idag och utan er hade vi inte funnits kvar… hjälp oss att bli en bättre site!

MVH
/Crew

Subscribe
Notifiera vid
0 Comments
äldsta
senaste flest röster
Inline Feedbacks
View all comments