Redan två dagar efter anmälningens första dag, har vi emottagit bidrag i båda tävlingskategorierna. Redan nu kan vi se en spridd skara deltagare från Svenska överklockarsidor, spel och hårdvarusidor, vilket gläder oss, då hela syftet med tävlingen är att samla sveriges datoranvändare under en och samma tävling.


En del av resultaten kommer att redovisas under tävlingens gång, dock endast de för tillfället lägsta resultaten, för att ge en vink om vad som krävs för tillfället för att komma med på prispallen. Under sidan “Topplistan” på tävlingssidorna kommer detta att redovisas, och vi vill be om ursäkt för ett skrivfel, tidigare stod det att redovisningsdatum är den 15 oktober, när det i själva verket är den 15 november.
För de oinvigda i tävlingarna. Vill man läsa mer om priser, regler och registrering, vad Prestanda-SM egentligen är, klicka på länken nedan:
https://www.nordichardware.se/smpc2002

Redan nu kan vi se att det blir en hård kamp om de fina priserna, då ett par av resultaten är riktigt bra, dock väntar de riktiga toppresultaten på sig. Anmälningen pågår ända till den 30 november. Vi vill göra alla deltagare uppmärksammade på att man endast kan delta i en tävlingskategori under SM-tävlingarna!


Diskutera Prestanda-SM i forumet


Subscribe
Notifiera vid
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments