Jag är övertygad om att ett flertal av våra läsare precis som undertecknad fastnat för den nya WWII-shootern Call Of Duty.
Det har snabbt blivit en riktig succé i onlinecommunityn och det spelas Call Of Duty på nätet för fullt, trots att spelet bara är några veckor gammalt.
På Firingsquad.com har man också snappat upp Call Of Dutys popularitet och bestämt sig för att göra något kreativt med den Quake 3-baserade shootern. Det hela utveklade sig till en artikel som testar prestandan i spelet med en mängd olika grafikkort. Första rundan är det ATIs produktlinje som är på testbänken och hela 11 olika Radeon-kort har man testat i första delen av artikeln.


Trots att grafikmotorn har ett par år på nacken har ActiVision lyckats pressa ur riktigt trevlig grafik som även kan stressa dagens grafikkort. En av de intressantare upptäckterna är prestandavinsten för R9800 Pro 256MB jämfört med den billigare 128MB-modellen. I hög upplösning och pådraget ögongodis skiljer det över 30 % dem emellan (i spelbart territorium dessutom). En liten vink om framtiden kan tänkas?


Du kan läsa hela prestandajämförelsen på Firingsquad.com.


OBS! För dem som ännu inte testat Call Of Duty med surroundljud (Gärna EAX 3), testa! 😉

Subscribe
Notifiera vid
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments