Small preview image

Vi har det senaste året satsat mycket på våra nyheter, allt från ett nytt nyhetssystem till bättre och flera nyheter. Detta har onekligen gett utslag och vi har under lång tid varit den svenska media som förser våra läsare med flest hårdvarunyheter, förhoppningsvis även välskrivna och intressanta sådana. Våra flitiga läsare påpekade dock för oss att gårdagens sista nyhet faktiskt var den 10 000:e på NH och det är något vi faktiskt ville dela med oss av till er, våra läsare, som gör att vi faktiskt fortsätter med vår nyhetsrapportering som den ser ut idag. Vi har det senaste året fått flera mail och forumstrådar som tackat för vår nyhetsrapportering, något som värmer i hjärtat hos alla oss inblandade utan tvekan. Vi har för skojs skull slagit ihop lite enkel statistik för NH och våra nyheter, mest för vår egen skull men det kan kanske vara intressant även för er att se vår utveckling på nyhetsfronten.



NordicHardware har sedan vår första nyhet, 27 december 2000, varit online i drygt 5 år och 3 månader tills vår 10 000:e nyhet, eller mer exakt 1925 dagar. Genom lite snabb huvudräkning, alias Windows Kalkylator, kommer vi då fram till följande.




  • Vi har postat 5.19 nyheter PER DAG, inkluderat alla helgdagar


Det är faktiskt ett facit vi är mycket nöjda med då det inte alltid varit det lättaste att hålla ett högt nyhetsflöde men den stora anledningen till vårt genomsnitt på 5.19 nyheter per dag är trots allt vår storsatsning på nyheter som egentligen började redan för drygt ett och ett halvt år sedan. Denna satsning nådde dock sin kulmen i och med att vi lanserade vårt nya nyhetssystem som ni kan läsa mer om här.


Den första nyheten i det nya nyhetssystem postades lite tidigare än presentationsnyheten ovan. Det var vår nyhet om NHC PMP, en portabel multimediaspelare från tillverkaren NHC. Mer intressant idag är är kanske att det var nyhet numero 7134 som postades, den 16 april 2005. Det gick sedan 354 dagar tills vi nådde vår 10 000:e nyhet vilket betyder följande.




  • Vi har postat 8.09 nyheter PER DAG, inkluderat helgdagar sedan vi lanserade vårt nya nyhetssystem.


Detta är dock ett tempo vi inte ämnar att följa, utan istället öka de närmaste åren, så förhoppningsvis tar vi oss till 20 000 nyheter lite snabbare. Återigen vill vi tacka våra hängivna besökare som ger oss möjligheten och suget att fortsätta vår nyhetsrapportering, utöver all vår vanliga verksamhet. Slutledningsvis kan vi meddela att vi alltid har behov av fler nyhetsskribenter, vill ni vara med och bygga Sveriges Mesta hårdvarunyhetssajt så skicka ett mail till denna adress. Tack för att ni varit med oss under dessa 10 001 nyheter, nu är det dags att öka skaran för dagen!


Mvh,
Redaktionen

Subscribe
Notifiera vid
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments