Small preview image

I maj månad annordnade vi återigen en månadstävling här på NordicHardware med riktigt fina priser från tillverkaren Foxconn. Uppslutningen var stor och det var många deltagare som lyckades ta sig igenom de fyra delfrågorna fram till motiveringsdelen. Vi har nu gått igenom ALLA motiveringar som kommit in och i vanlig ordning är det allt annat än lätt att sålla bland alla fina bidrag. Men valet är nu gjort och vi har korat tre vinnare för maj månad.





  1. Förstapris: Foxconn 975X7AB-8EKRS2H
    Går till Mikael Millby som bidrog med följande motivering;

    “Nordichardware pressar mig så svetten börjar rinna Tiden för motivering är knapp, men jag måste hinna. Klurig och rapp går jag nu till attack. För Foxconnpriser vill jag ju vinna.”


  2. Andrapris: Foxconn N68S7AA -8EKR2SH
    Går till Mats Högberg som bidrog med följande motivering;

    “Jag har länge tänkt uppgradera till ett 775 system, men är långtidssjukskriven på grund av hjärtfel så ekonomin tillåter det inte. Ett moderkort från Foxconn skulle verkligen hjälpa på vägen.”


  3. Tredjepris: Foxconn GeForce 8500GT
    Går till Carl Cedergren som bidrog med följande motivering;

    “Som aktiv Open Source utvecklare har jag alltid behov av mera hårdvara, vore kul att för en gångs skull få något istället för att bara ge. Kommer sedan grejerna från Foxconn så vet man ju att det är bra prylar!”

Vi ber att få gratulera vinnarna som inom kort kommer få sina priser på brevlådan! Vi vill även passa på att bjuda på ett par andra uppskattade motiveringsbidrag.



Kan faktist inte komme på en enda bra anledning varför jag ska ha prylarna, har aldrig varit en girig person så ge sakerna till nån som behöver dom istället ;). /Tyrfing


Jag har svarat rätta på alla frågor och förtjänar att vinna. /Twe@kBoY


Min dator slö och slak
vill inte alls va smart
med en foxconn pryl därbak
den får en jäkla fart
det blir ett himla röj
med frags å annat sköj

/Heimdal


Inga pengar kvar till elektronik,
Tänk er en regnig dag utan teknik!
Annat skulle det bli om posten kom,
Med en sprillans ny bräda från NH och Foxconn!

/Yunus

Tack till alla som deltog och grattis till vinnarna!

Subscribe
Notifiera vid
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments