NordicHardware har nu precis som de flesta av våra läsare återigen börjat komma på fötter efter både jul och nyårsfirande där vi emellan kunnat njuta av bland annat ett spännande svenskt mästerskap i datorprestanda. När vi nu går in på ett nytt år är det med stora förhoppningar om att göra 2008 till ett av de bästa åren i NHs drygt 7-åriga historia. Vi hoppas självfallet på att ni, våra läsare, vill vara med på den resan och under året som kommer lär vi bjuda på både ett och annat nytt i form av nyheter/artiklar/recensioner men även tävlingar och andra event.


Först på schemat är att få våra Prestanda-SM vinnare verifierade och det är något som kommer att ske de närmaste veckorna med både officiella uttalande och artiklar kring 2007 års mästerskap som bland annat kommer skicka Sveriges bästa överklockare till Las Vegas för ett hissnande äventyr i tyngdlöshet.


För er som följer oss under det nya året kommer ni få se flera nyheter på NH och för er som har egna konstruktiva idéer på vad NordicHardware borde satsa på under 2008 kan ni gärna skicka era förslag till följande mail adress.


I övrigt vill vi bara önska alla våra trogna läsare ett gott nytt år och välkomna till 2008!


Mvh,
Redaktionen

Subscribe
Notifiera vid
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments