Small preview image

Tillsammans med ASUS kan vi nu återigen presentera vår populära månadstävling som kommer att finnas här på NordicHardware fram tills den sista oktober. Tävlingen består av fyra delfrågor, som presenteras en varje vecka och där de slutgiltiga vinnarna har chans att vinna datorprodukter till ett värde av upp till 10 000 kronor. ASUS bjuder på både moderkort och grafikkort till de tre lyckliga vinnarna i tävlingen och redan nu går det alltså att svara på första frågan i tävlingen.
– Uppdaterad med tredje frågan i tävlingen!
– Uppdaterad med fjärde och sista frågan i tävlingen!!



Den tredje frågan i oktobers månadstävling lyder som följande;


Vilka grafikkort använde de tävlande under AOCC i Berlin där våra svenska överklockare Kinc och Crotale tog hem segern?


Svarsalternativ;
1. ASUS GeForce GTX 280 1GB  2. ASUS Radeon HD 4870X2 2GB 3. ASUS Radeon HD 4870 1GB


Svarar på frågan gör du på tävlingssidan och det enda som krävs är att man är registrerad i vårt forum. För er som är sugna på lite trevliga datorprodukter från ASUS ska ni hålla ögonen öppna då vi under månadens gång kommer att släppa fler frågor i tävlingen där vi har följande prisbord;











1:a pris:
ASUS Maximus Extreme:
Ett riktigt välutrustat moderkort för Intel Socket 775 med bland annat vattenkylning och avancerade överklockningsegenskaper.
ASUS EN9800GT Matrix:
Ett välpresterande grafikkort med “intelligent” kylare vars fläkt bara aktiveras när den verkligen behövs för lägsta ljudnivå, samt automatiska överklockningsfunktioner.
Totalt prisvärde ~4500 kronor.


 



2:a pris:
ASUS M3N-HT Deluxe/Mempipe:
Ett moderkort som riktar sig mot AMDs Socket AM2+ plattform och stödjer alla de senaste Phenom-processorerna med NVIDIAs nForce 780a SLI styrkrets. Unika minneskylare med heatpipe teknik medföljer.
ASUS EN9600GT Matrix:
Matrix-kylaren gör detta strömsnåla kort speciellt intressant för HTPC-system som ger tyst gång men även klarar av de flesta spel utan större problem
Totalt prisvärde ~3100 kronor.


 



3:e pris:
ASUS M3N78 PRO:
Moderkort för AMDs Socket AM2+ processorer som erbjuder all funktionalitet man kan tänka sig. Integrerad grafikkrets, ljudkort, nätverkskort och raid-kontroller.
ASUS EAH3870 Top:
Grafikkort med stöd för DirectX10 och GDDR4-minne, skeppas med spelet Company of Heroes.
Totalt prisvärde ~2200 kronor.


Läs mer på tävlingshemsidan!

Subscribe
Notifiera vid
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments