Small preview image

Under onsdagen lyckades NordicHardware Folding@Home klättra upp bland de 500 bästa och har sedan dess fortsatt upp mot toppen. I skrivande stund befinner sig laget på plats 477 med 4 388 182 poäng. Det ser ut som att laget kommer att nå strax över 4,5 miljoner poäng till månadsskiftet, vilket också innebär att laget dragit in tre gånger så mycket denna månad som man gjorde förra månaden. Sett till det faktum att laget blev offentligt först den första oktober har laget klättrat i en takt som vi inte trodde var möjligt.



Antalet användare är upp i 109 och undertecknad får vackert konstatera att bristen på ett grafikkort för att köra Folding@Home på gör att man snabbt hamnar efter. I forumet har vi samlat information om hur produktiva olika grafikkort och processorer är. Där finns även annan nyttig information för den som vill börja bidra till Stanford University’s Folding@Homeprojekt.


 :: CPU-prestanda i Folding@Home
 :: GPU-prestanda i Folding@Home


 :: Instruktioner för Linux
 :: Instruktioner för SMP-klienten
 :: Instruktioner för den avancerade GPU-klienten


För er som bidrar och vill ha lite bättre koll på er egen produktion samtidigt som ni vill visa omvärlden att ni faktiskt bidrar till att göra världen till ett bättre ställe att vara har vi ordnat så ni kan ha er statistik i signaturen. Försök minimera övrig text ifall ni väljer att lägga in den bilden, men om ni vill använda kan ni följa länken nedan och följa instruktionerna där.


 :: Signatur för Mecenater


Under måndagen kommer vi även annonsera vem som blir utnämnd till Månadens Mecenat för november månad. Priset kommer förbli hemligt till dess. Ett stort tack till alla som bidrar och vill stödja kampen mot alla sjukdomar som felveckade proteiner kan orsaka.

Subscribe
Notifiera vid
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments