Small preview image

MSI ser ut att bli nästa tillverkare att hoppa på trenden med supertunna bärbara datorer. Moderkortstillverkaren som det senaste året lagt mycket kraft på den mobila marknaden arbetar för närvarande med att finslipa sin nya X-Slim serie som för första gången visades upp på CES i Las Vegas förra veckan. Datorn använder sig av en 13.34-tums skärm och väger så lite som 1.3Kg. På sin tjockaste punkt mäter X320 blott 1.98cm och väljer man 8-cells batteriet ska datorn hålla sig levande upp till 10 timmar. X320 som man visade upp på CES använder sig av en Intel Atom Z530 processor men MSI ska även komma att lansera modeller med Intels Pentium-processorer under huven.



Till skillnad från MSI X320 som med sin Atom-processor kommer att kosta under 10 000 kronor lär priserna för de Pentium-utrustade modellerna i serien ligga över ett femsiffrigt belopp.



Tunn och tunnar (X320 vs. MacBook Air)


MSI har även tryckt in stöd för 802.11n trådlöst nätverk, mobilt bredband (3.5G), tre USB-portar, VGA-utgång och andra godsaker som nog kan få de flesta att glömma de ynka milimetrar Apple har till goda med sin något mera slimmade MacBook Air.



Källa: Engadget, PC World

Subscribe
Notifiera vid
0 Comments
äldsta
senaste flest röster
Inline Feedbacks
View all comments