Small preview imageSony Ericsson har nu presenterat sin nästa iPhone-utmanare och förhoppningsvis blir detta ett bättre svar på Apples smarta mobiltelefon än Xperia, som fått ett ganska ljummet mottagande på marknaden. Sony Ericsson utvecklar sin nya modell under namnet “Idou” och väntas inte dyka upp på marknaden förrän under sommaren. Här är det fullt fokus på en stor och funktionell pekskärm på 3.5 tum som med hjälp av ett Symbian-baserat operativsystem ska göra telefonen användarvänlig.

Några av de saftiga specifikationer som redan avslöjats är att den stora pekskärmen ska erbjuda 16 miljoner färger och använda sig av ett 16:9 bildformat. Idou kommer även att stödja Turbo 3G och WiFi men det kanske mest häpnadsväckande är den digitala kamerasensorn som tryckts in i telefonen. Kameran har en upplösning på hela 12Megapixlar och med Xenon-baserad blixt finns det potential för att ta riktigt bra bilder.


Vi hoppas få höra mer om Sony Ericssons Idou koncept och tills dess kan man kika på den hemsida tillverkaren lanserat under helgen.


Subscribe
Notifiera vid
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments