Small preview image

Scythe har tagit fasta på att en processorkylare gärna får kyla mer än just processorn när man utvecklat sin senaste version av deras Shuriken-kylare. Scythe Shuriken är redan i sitt nuvarande utförande en intressant kylare för mindre system då den med en låg profil kan klämmas in i de flesta HTPC-chassi. Den nya modellen av Shuriken är inte bara lägre utan har en bredare kylfläns som med en tunn 120mm fläkt blir som ett tak över kringliggande komponenter.



Fudzilla har man fått tag på några bilder av den nya kylaren där man även avslöjar att vikten ökat något till 402g samt stödjer de flesta processorer på marknaden, inklusive Intels heta Core i7 processorer.



Intressantast är när kylaren installeras på ett mini-ITX moderkort, då dess breda design gör att kylaren mer eller mindre täcker hela moderkortet, allt från styrkretsar till minnesmoduler.



Kylaren kan bli ett riktigt intressant alternativ för mindre system och HTPC-byggen. Den nuvarande Shuriken-modellen säljs för drygt 300 kronor i svenska butiker så priset borde bli överkomligt när kylaren väl dyker upp.

Subscribe
Notifiera vid
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments