Small preview image

Corsair har flera vattenkylningssystem i sin repertoar och även om fokus alltid varit på RAM-minne fortsätter man att testa nya vägar. Nu ska man snart lansera en ny vattenkylningslösning som förvisso är ny för Corsair, men inte ny för PC-marknaden. Corsair Hydro H50 heter kylaren som är en mycket enkel modell med pumpen integrerad i vattenblocket som i en sluten slinga är kopplad till en enkel 120mm radiator. Om designen på kylaren känns igen är det inte så konstigt, den har setts tidigare under flera tillverkares varumärken.



Kylaren är ingen mindre än Asetek LCLC (Low Cost Liquid Cooling) som används av flera OEM-tillverkare och även säljs för konsumentmarknaden av partners till Asetek. Tidigare har NorthQ lanserat sin Siberian Tiger vattenkylning som är just LCLC i konsumentförpackning och nu verkar Corsair följa i NorthQs fotspår.



Corsair Hydra H50 ska vara en något förfinad modell av Aseteks originalkylare men på avstånd är det svårt att se några större skillnader. Tanken är att ge prisvärd kylning i ett smidigt format och enligt de första testerna som Corsair själva nu börjat skicka ut verkar man vara på rätt väg.


Corsair Hydra H50 ska dyka upp under mitten av juni till ett pris runt 700 kronor.


Källa: Hexus

Subscribe
Notifiera vid
0 Comments
äldsta
senaste flest röster
Inline Feedbacks
View all comments