Small preview image

Apples smarta mobiltelefon iPhone lanserades för knappt två veckor sedan i en ny tredje generation och iPhone 3G S har sedan ett par dagar tillbaka börjat säljas i bland annat USA. Nu har det även kommit lite mer detaljerad information om lanseringen av iPhone 3G S i Sverige. Både Telia och Telenor, för idag säljer iPhone 3G, har meddelat att man ska sälja den nya modellen av iPhone. Telia har ännu inte gått ut med ett konkret lanseringsdatum, man har hittills bara meddelat att lanseringen ska ske i juli månad. Men Telenor har redan spikat datumet till den 9 juli.



I ett ytterst spartanskt pressmeddelande avslöjade man att iPhone 3G S ska finnas för beställning den 9 juli och förhoppningsvis har man då även telefoner redo att skicka ut till sina kunder.


Varken Telia eller Telenor har avslöjat något om vilka abonnemang eller priser den nya telefonen ska få. Men vi hoppas på att man håller Apples linje med samma priser som för andra generationens iPhone 3G, om för övrigt lär genomgå en prissänkning.



Smtidigt har det börjat dyka upp en hel del första tester och omdömen på Apples nya mobiltelefon och överlag är testarna mycket nöjda med Apples tredje generations iPhone som erbjuder ett par trevliga nyheter jämfört med sin föregångare. Prestandan är det Apple trycker på mest och på Anandtech har man gjort en närmare titt på just detta och jämfört med föregångaren samt Palm Pre.


Vid surfning på WiFi visade sig iPhone 3G S vara i snitt 54% snabbare än iPhone 3G samt 11% snabbare än Palm Pre. Även vid laddning av olika applikationer var det kraftig fördel 3G S. Mer information kan man hitta i Anandtechs korta prestandajämförelse.

Subscribe
Notifiera vid
0 Comments
äldsta
senaste flest röster
Inline Feedbacks
View all comments