Small preview image

Det är nog fler än undertecknad som har vissa svårigheter att optimera sitt datoranvändande med en enkel styrplatta. En riktig mus är i min mening alltid att föredra och även om funktionen och kvalitén på styrplattorna skiljer en hel del är netbookmarknaden med sin budgetinriktning knappast ett av de bästa platserna att leta på. Tyvärr är det inte alltid så smidigt att använda sig av en mus på sina resor och det hoppas nu Microsoft kunna ändra på när man lanserar sina första BlueTrack-baserade möss för just netbookanvändare.



Microsoft Wireless Mobile Mouse 4000 är en kompakt mus utvecklad just för netbooks och som med Microsofts BlueTrack sensor ska hantera de flesta underlag med bravur.



Microsoft BlueTrack Technology was created in response to consumers’ “on-the-go” lifestyles, giving them the power to track virtually anywhere — from the airport and the coffee shop to their seat on the bus. Today the Hardware Group at Microsoft Corp. unveils the ideal netbook companion, the Wireless Mobile Mouse 4000, a perfectly portable mouse designed to go anywhere with BlueTrack Technology.


Den nya slimmade netbookmusen använder sig av 2,4GHz trådlösa signaler för att kommunicera med datorn och sändaren som kopplas in i USB-porten är ytterst slimmad för att inte vara i vägen. Microsofts nanosändare sticker inte ut mer än knappt 1cm från datorn.



Musen ska lanseras under augusti månad med ett pris på runt 350 svenska kronor.

Subscribe
Notifiera vid
0 Comments
äldsta
senaste flest röster
Inline Feedbacks
View all comments