Small preview image

Grafikkort idag har betydligt högre effektförbrukning än de värsta processorerna på marknaden och kylningskraven för grafikkort är högre än någonsin. Även om AMD och NVIDIA inte skulle lansera grafikkort med kylare som inte klarar av att hålla temperaturerna på acceptabla nivåer är det väldigt sällan vi ser särskilt effektiva kylare direkt från grafikkortstillverkarna. Thermaltake är en av de tillverkare som försöker ta fram bättre lösningar för dem som vill hålla både temperaturer och ljudnivåer på en bra nivå.



ThermalTake ISGC V320 är en grafikkortskylare av mer extrem modell som med fem koppar-heatpipes och en enorm aluminiumkylfläns rymmer inte mindre än två stycken 120mm fläktar. Kylaren mäter 241x125x63mm och väger hela 738g så vi skulle verkligen rekommendera användare att fästa sitt grafikkort ordentligt.



De två 120mm fläktarna arbetar med mellan 800 och 1300RPM för att optimera kylningen och hålla ljudnivån så låg som möjligt. Trevligt är också att Thermaltake ger stöd för mer eller mindre alla grafikkort som lanserats de senaste åren, både från AMD och NVIDIA.


Det enda vi saknar är uppgifter för pris och tillgänglighet.


Subscribe
Notifiera vid
0 Comments
äldsta
senaste flest röster
Inline Feedbacks
View all comments