Small preview image

Corsair har blivit allt seriösare med sin satsning på SSD-marknaden och deras P256 modell har stått emot konkurrenterna bra med minnesteknik från Samsung. Bara för en knapp vecka sedan rapporterade vi om att man nu lanserat två nya modeller i P-familjen, Corsair P128 samt P64. De två SSD-enheterna skulle bygga på samma bas som flaggskeppet, P256, fast med mindre lagringskapacitet och ett lägre mer konkurrenskraftigt pris. Vi har fått tag på ett exemplar av Corsair P128 som snart ska spännas fast i testbänken, men innan dess tänkte vi bjuda på några avklädda bilder på enheten.



Vi är fortfarande lite kluvna över vilken vinkel vi ska lägga på våra SSD-tester. Vi har aldrig varit särskilt förtjusta i att bara förlita sig på syntetiska tester och särskilt Solid State Drive-tekniken verkar vara ganska lurig att få en känsla för utan att just känna på hur den agerar vid verklig användning.


Fokus kommer nog att ligga på just användningen av en SSD-enhet och det är inte alls omöjligt att vi kan få komma att se flera SSD-enheter vid sidan om Corsairs P128 enhet. Har ni idéer eller tankar kring vilka tester vi borde titta närmare på gör er gärna hörda i forumet så har ni en chans att påverka vårt kommande test.


Tills dess kan vi alltså bjuda på några bilder av enheten där vi ser att allt från minneschip till minneskontroller och cache levereras av Samsung, precis som väntat.






Subscribe
Notifiera vid
0 Comments
äldsta
senaste flest röster
Inline Feedbacks
View all comments