Small preview image

Även om AMD funderat på att föra in sin nya specialversion av Phenom II på konsumentmarknaden finns det idag bara ett sätt att få tag på en Phenom II TWKR 42 processor, om man inte är redaktör eller en mycket duktig överklockare med goda kontakter. Svaret heter eBay, köp och sälj sajten där nu AMDs specialutgåva av processorn dykt upp. Det handlar dock inte om någon girig privatperson som lagt upp annonsen utan de pengar som processorn kommer att dra in går oavkortat till en välgörenhetsorganisation i Austin, Texas, kallad Family Eldercare.



Processorn hade ett utropspris på 1 USD och efter två av sju dagar har budet stigit lavinartat till drugt 3000 USD, närmare bestämt runt 24 000 kronor.


Ett hyfsat överpris för en Phenom II-processor kan tyckas, men samtidigt för ett gott ändamål. Vad auktionen slutar på när den slår igen sina portar den 20 juli återstår att se.


Vi jobbar själva med att få en närmare titt på AMDs specialversion av Phenom II X4, samt den nya toppmodellen Phenom II X4 965 BE som trots allt kan komma att hålla sig inom ett 125W TDP-värde.


Auktionen hittar man på eBay.com.


Subscribe
Notifiera vid
0 Comments
äldsta
senaste flest röster
Inline Feedbacks
View all comments