Small preview imageMicrosoft har nu avslöjat att deras Windows 7 operativsystem är fördigutvecklat och släppts vidare för tillverkning. Windows 7 har alltså nått sin RTM-status och det med build 7600 som tidigare ryktats vara Microsofts slutgiltiga RTM-version. Nästa steg för Microsoft är nu att gör sina RTM-verifierade tillgänglig för tillverkare och partners som ska börja förbereda Windows 7-baserade system till den slutgiltiga lanseringen av operativsystemet den 22 oktober. Den 6 augusti kommer Microsofts partners och OEM-tillverkare kunna ladda ner Windows 7 RTM från MSDN eller Microsoft Connect.

Samtidigt kommer Microsoft att skeppa ut de första Windows 7 RTM-skivorna till sina OEM-kunder i dagarna. Vilket för det möjligt för dem att skapa sina egna skräddarsydda version av operativsystemet för att skeppa med sina datorsystem.


Windows 7 RTM kommer att göras tillgänglig för Microsofts partners i omgångar beroende på vilken kundkategori man tillhör och för betatestare med TechNet abonnemang kommer RTM-versionen göras tillgänglig för fri nerladdning inom kort.


Men för vanliga användare och för dem som vill få tag på en riktig kopia av Windows 7 blir det att vänta tills den 22 oktober när den officiella lanseringen sker.



Mer information om Windows 7 RTM finns på Microsofts Win7 blog.

Subscribe
Notifiera vid
0 Comments
äldsta
senaste flest röster
Inline Feedbacks
View all comments