Small preview imageNär nu Microsoft officiellt gett sitt Windows 7 operativsystem börjar det bli fritt fram för hårdvarutillverkare att spika sina drivrutiner och sitt stöd för det nya operativsystemet. Senaste ut är AMD som nu släppt sina första WHQL-certifierade grafikkortsdrivrutiner för Windows 7. Catalyst 9.7 finns i en enad drivrutin för Microsofts två senaste operativsystem, Vista och 7. Vilket gör det lite lättare att hålla reda på alla de olika drivrutinerna för alla operativsystem. Catalyst 9.7 ska enligt AMD erbjuda högre prestanda för spel i Windows 7, jämfört med Windows Vista.

De nya drivrutinerna ger även fullt Windows 7-stöd för AMDs professionella grafikkortsserie, ATI FirePro. Vi hittar även stöd för HydraVision och en ny Desktop och Display manager meny för bättre användarvänlighet.


Som vi tidigare avslöjat kommer de nya drivrutinerna med ett nytt användargränssnitt för Windows 7. Där man förlitar sig på flikar för de olika avdelningarna istället för den klassiska “trädnavigeringen”. En exempelbild av detta kan man se här nedan.


Mer information finns i AMDs ATI Catalyst 9.7 Display Driver release notes.


Nerladdning: ATI Catalyst 9.7 Display Driver for Windows
 :: ATI Catalyst 9.7 Display Driver for Windows 7 (32 bit)
 :: ATI Catalyst 9.7 Display Driver for Windows 7 (64 bit)
 :: ATI Catalyst 9.7 Display Driver for Windows Vista (32 bit)
 :: ATI Catalyst 9.7 Display Driver for Windows Vista (64 bit)

Subscribe
Notifiera vid
0 Comments
äldsta
senaste flest röster
Inline Feedbacks
View all comments