Small preview image

Razer har under flera år lanserat avancerade pekdon för PC-marknaden och deras möss har alltid varit riktade mot krävande användare och främst spelare. Nu har Razer tagit sina spelgener och fört dem samman med den allt växande mobila PC-marknaden genom att lansera vad man kallar världens första netbook gaming mus. Razer Orochi har en lasersensor som med en upplösning på 4000 dpi ska ge optimal känslighet och kontroll, trots att musen bara mäter 99mm x 67.8mm x 35mm.



Razer Orochi kommer med 7 programmeringsbara knappar, integrerat minne för spelprofiler och trådlös Bluetooth 2.0 teknik. Musen kan användas trådlöst eller med en löstagbar kabel för den som skyr trådlösa kopplingar.



Med två AA-batterier ska musen få ett liv på runt 1-3 månader vid normal användning och med sin ambidextriösa design ska den sitta som handen i handsken för både vänster och högerhänta spelare.



Tillsammans med sin nya Orochi mus har Razer även lanserat en ny musmatta kallad Razer Kabuto som med en ultratunn design inte bara ska ge ett bra underlag för din mus men även kunna skydda din laptops display när man packar ihop datorn.


Razer Orochi ska kosta runt 900 kronor medan musmattan Kabuto får ett pris på runt 250 kronor när de lanseras i augusti.





Subscribe
Notifiera vid
0 Comments
äldsta
senaste flest röster
Inline Feedbacks
View all comments