Small preview image

Det svenska företaget Mionix har nyligen breddat sitt utbud av datortillbehör med sitt första gaming headset. Man blev på ganska kort tid kända för sina gamingmöss i Saiph serien och nu hoppas man att deras Keid 20 headsets ska kunna göra samma sak på ljudmarknaden. Mionix har utvecklat sitt nya headset under en ganska lång tid och man kallar Keid 20 för ett fullstorleks headset som bara ska vara början på Mionix utbud av audioprodukter för gamingmarknaden. Som ett headset bör är Keid 20 utrustat med en microfon och Mionix lovar god prestanda med bland annat ljudfiltreringsteknik för att få bort bakgrundsbrus.



Headsetet använder sig av högtalarelement på 50mm och omsluter öronen helt för bästa ljudupplevelse. Lurarna är klädda med så kallat formskum som ska göra att hörlurarna sitter bekvämt oavsett huvudform. Spännet på lurarna går också att ställa in för rätt passform.


Kabeln till headsetet har fått en flätad “strumpa” vilket ska minimera risken för skador samt att man längs kabeln hittar volymkontrollern som även har en mute-knapp för mikrofonen.


Mionix lanserar Kedi 20 i två olika färger, svart eller vitt, med ett pris på 599 kronor. Headsetet ska dyka upp i butiker under fjärde kvartalet 2009.



Subscribe
Notifiera vid
0 Comments
äldsta
senaste flest röster
Inline Feedbacks
View all comments