Small preview image

Evergreen är familjenamnet för AMDs nya DirectX 11 generation av grafikkort och under Quakecon har den nya grafikkortsfamiljen gjort sina senaste framträdande. AMD håller sig fortfarande från att avslöja några närmare detaljer för sina nya grafikkortsfamilj men att lanseringen börjar närma sig står allt klarare. Nu har en presentationsbild från AMD avslöjat att den officiella lanseringsdagen med allra största sannolikhet blir den 10 september.



Bilden talar sitt tydliga språk och även om man inte uttryckligen skriver att det handlar om Evergreen-familjen finns det knappast något annat i AMDs planer som förtjänar så stora ord som används i deras presentation.


Vad AMD planerar för någon lansering den 10 september är dock oklart. Kommer man att presentera hela sin DX11 familj eller bara vissa modeller? Det är inte bara kortens specifikationer vi vill få bekräftade, även mer information om priser och speciellt tillgänglighet är extra intressant. Men med en lansering över en månad innan Microsoft släpper sitt DX11 operativsystem Windows 7 lär AMD vara väl förberedda för den nya grafiktekniken.



Källa: TechPulse360

Subscribe
Notifiera vid
0 Comments
äldsta
senaste flest röster
Inline Feedbacks
View all comments