Small preview image

Scythe är som de flesta kylartillverkare försiktiga med att väsnas för mycket, effektiv kylning ska komma utan höga ljudnivåer. Men nu har tillverkaren gjort en ganska intressant produktlansering i form av en förstärkare och passande högtalare. Här handlar det heller inte om några plastiga minisatelliter utan ett ordentligt trätillverkat två-vägssystem. Scythe Kro Craft 2.0 heter högtalarna och med en svart träfinish är dessa utrustade med vardera ett 100mm mellanregister/bas samt en 25mm diskant.



Högtalarna har kan maximalt ta emot en effekt på 20W vid 8Ohms och ska leverera ljud mellan 58Hz upp till 20kHz. Detta med guldpläterade kontakter och i måttet 144 x 250 x 210 mm.



Detta är kanske inte högtalare man kopplar in i sin nya hemmabioförstärkare och Scythe har även passat på att lansera sin Kama Bay AMP Kro som kan användas i datorn eller ställas på skrivbordet bredvid högtalarna. Förstärkaren har en uteffekt på 2x10W och kommer med en utgång för hörlurar i frontpanelen som för övrigt huserar en mute-knapp, volymratt samt en strömknapp. Kretskortet i förstärkaren har utrustats med en Yamaha YDA138 krets och levererar en S/N ratio på 103dB.


Priserna på högtalarna och förstärlaren ska ligga på respektive 550 kronor, men Scythe ska även släppa ett paket med båda produkterna för runt tusenlappen.


Subscribe
Notifiera vid
0 Comments
äldsta
senaste flest röster
Inline Feedbacks
View all comments