Small preview image

Trådlösa routers finns det massvis av på marknaden och de flesta göms undan bakom skrivbordet eller i ett hörn av rummet. Men TRENDnet har nu lanserat sitt 300Mbps Wireless N Travel Router Kit som är tänkt att följa dig vart du och din dator än beger sig. Med extremt slimmade mått, 6.4 x 8.2 x 1.9cm, får routern plats i byxfickan och då menar vi inte bara ett par baggy-jeans som säkert även kan svälja din netbook. Routern stödjer marknadens snabbaste trådlösa protokoll och erbjuder även en 10/100Mbps LAN-port för trådade anslutningar.



För att maximera routerns mobilitet kan den drivas helt utan ett vägguttag, TRENDnet skickar med både en vanlig strömadapter och en USB-strömkabel.



“This travel router’s intuitive setup wizard is great for people who are new to networking. As well, it offers features such as Access Point and AP Client Modes that appeal to advanced users.”


TRENDnet TEW-654TR kommer att kosta runt 750 kronor när den dyker upp på marknaden och för den som flyttar sitt nätverk i jobbet eller varför inte till sommarstugan ser detta ut som ett lätt och smidigt alternativ.



Subscribe
Notifiera vid
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments