Small preview image

SilverStone har nu officiellt lanserat sin andra chassimodell i sin Raven-serie. Raven 2 som det nya chassit heter är av miditower modell och har precis som sin föregångare en något unik design. Moderkortet är vänt 90 grader så att expansionsplatserna sitter i taket och förlitar sig på ett positivt lufttryck i chassit, vilket man hävdar ger optimal kylning. Chassit levereras med tre specialtillverkade 180mm fläktar samt en 120mm fläkt för att kylningen ska hålla högsta klass direkt från fabrik.



SilverStone Raven 2 är både mindre och lättare än sin föregångare men kommer i samma korpsvarta färgtema med de tre insugsfläktarna placerade i botten av chassit. På detta sätt leds luften över alla värmespridande komponenter och ut ur toppen av chassit.


Chassit har plats vanliga ATX och mATX moderkort, tre stycken 3,5-tums hårddiskar och även en plats för en 2,5-tums hårddisk/SSD.


Dimensionerna lyder 212x503x643mm och rymmer bland annat 220mm långa nätaggregat och marknadens längsta grafikkort (~26cm). Andra extra finesser är en bakmonterad Clear CMOS knapp och hål i moderkortsplattan för enklare installation av kylflänsar.


Priset på Raven 2 ska landa på runt 2000 kronor när det dyker upp i slutet på augusti.



Subscribe
Notifiera vid
0 Comments
äldsta
senaste flest röster
Inline Feedbacks
View all comments