Small preview image

En av de mest spännande användningsområdena för Intels budgetprocessor Atom är ASUS datortangentbord, Eee Keyboard. Nu kommer uppgifter som säger att ASUS äntligen ska släppa lös sitt Eee Keyboard på den europeiska marknaden. Efter flera förseningar ser det ut som att vi får vänta tills fjärde kvartalet och oktober månad för detta innovativa datorsystem att ockupera datorbutikshyllorna.



Om datorn är ett tangentbord, eller om tangentbordet är en dator är en fråga i sig. Men det som huserar i systemet är en komplett PC som förutom en 1,6GHz Atom N270 CPU även rymmer 1GB RAM, integrerad grafik samt en SSD-baserad lagringslösning på 16GB resp. 32GB.


ASUS Eee Keyboard stödjer även WiFi samt Bluetooth och även om tangentbordet kommer utrustat med en HDMI-utgång för inkoppling till en större skärm är detta inget man måste använda. Eee Keyboard har även en integrerad LCD-display på 5-tum som med en 800×480 pixlars upplösning och pekteknik kan användas för att komma åt funktioner i datorn. Priset väntas landa på 5500 kronor.




Källa: Softpedia

Subscribe
Notifiera vid
0 Comments
äldsta
senaste flest röster
Inline Feedbacks
View all comments