Small preview image

Vi har tidigare rapporterat om Lenovos S12 som många, däribland vi, förväntade sig skulle bli den första netbooken att använda Nvidias Ion-plattform. Det börjar dock dra ut på tiden innan datorn lanseras och nu kommer obekräftade rykten om att det är ett medvetet drag från Lenovos sida. Man har medvetet håll inne lanseringen för att förbättra för sina kunder.



Gizmondo hävdar att de fått uppgifter på att Lenovo hellre ser sin S12 med Windows 7 förinstallerat än att deras kunder skall behöva uppgradera bara efter någon månad. Detta verkade först få som resultat att Samsung med deras N510 skulle bli första tillverkare att få ut en Ion-maskin på marknaden. Senare kom dock rapport från Laptopmag att Samsung också tänker vänta med sin N510 till Windows 7s lansering, detta av precis samma anledning.


En lite tråkig utveckling för de som sitter och väntar på att få köpa en ny netbook, men å andra sidan kan man förstå tillverkarna. Det finns också uppgifter på att det båda datorerna kommer kosta kring 550$ vilket bör ge ett pris kring 5500 kr här i Sverige, vilket kanske är i högsta laget för en netbook?

Subscribe
Notifiera vid
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments