Small preview image

Vi har de senaste månaderna följt AMD och NVIDIAs arbete med nästa generations grafikkort och har vid flera tillfällen rapporterat om specifikationer och funktionalitet som inte varit officiellt tillkännagiven. Kulmen nåddes förra veckan när vi rapporterade om allt från multimonitor-stöd till prestandajämförelser och överklockningspotential. Detta var information som AMD inte ville att vi skulle dela med oss i förtid och efter diskussioner med processor och grafikkortstillverkaren beslutade vi oss för att plocka ner informationen.



Sedan dess har vi legat lågt med rapporteringen av AMDs Radeon HD 5800-familj då flera sajter sedan dess börjat läcka allt från bilder till specifikationer för de nya korten.


Vi kommer att hålla ut ett tag till och istället fokusera på en ordentlig utvärdering av AMDs nya kort vilket vi tror kommer uppskattas av er, våra läsare. Men håll utkik i våra nyheter så kommer vi bjuda på mer information allt eftersom den dyker upp, AMDs officiella lansering börjar nämligen närma sig ordentligt.


Mvh,
Redaktionen

Subscribe
Notifiera vid
0 Comments
äldsta
senaste flest röster
Inline Feedbacks
View all comments