Small preview image

Windows 7 har blivit slimmat och optimerat för att fungera bra med minimalistiska netbookdatorer och andra mindre kraftfulla enheter. I vår genomgång av Microsofts nya operativsystem kunde vi fastställa att resultatet är mycket bra, men det finns ett litet hinder för många netbook-användare. Netbooks kommer i regel inte med någon optisk enhet och därför måste man installera Windows 7 genom en extern optisk enhet eller ett USB-minne.



Det senare är nog att föredra för de flesta då USB-minne med flera GB lagringskapacitet går att få för en spotstyvel idag. Men samtidigt kan det vara lite struligt att göra sitt USB-minne bootbart och redo för en Windows 7-installation, något nu minnestillverkaren A-DATA hjälper oss med.


Man har släppt en första betaversion av sin mjukvara OStoGO som genom ett enkelt gränssnitt gör ditt USB-minne redo för en Windows 7-installation. Det enda som krävs är en Windows 7 DVD och en PC att göra förberedelserna på.



Vi har hört en hel del spännande rapporter om SSD-enheter som används som USB-installationsenheter för Windows så har någon lust och möjlighet att testa detta är det nu enklare än någonsin.


Läs mer om mjukvaran och ladda hem den på A-DATAs hemsida.

Subscribe
Notifiera vid
0 Comments
äldsta
senaste flest röster
Inline Feedbacks
View all comments