Small preview image


När det är dags att installera om sitt operativsystem kräver det ofta att man ägnar mer tid till att installera alla tredjepartsapplikationer som man samtidigt ska leta upp de senaste versionerna för på Internet. Allt tar tid och kostar på tålamodet. Men det finns botmedel som gör vår Windows 7-installation betydligt smidigare.



Programmet, eller rättare sagt tjänsten, heter Ninite och baseras kring dess hemsida ninite.com. Här kan man som användare bläddra igenom ett stort bibliotek av användbara och populära applikationer. Bocka för era favoriter och tryck på “Get Installer”.


Nu letar Ninte upp alla de senaste versionerna av de applikationer du valt, laddar ner dem och bakar in dem i en enda stor installationsfil som laddas hem till din dator. Starta filen och alla applikationer installeras automatiskt, med standardinställningar och utan webbläsar-paneler och andra störande tillval.


Ett ypperligt hjälpmedel för alla som vill göra sina Windows-installationer smidigare. Tjänsten är helt gratis och hette tidigare Volery när det utvecklades som privat betaversion.



Skicka gärna in era egna Windows 7 tips till följande adress.


Relaterade artiklar:
Windows 7 – Microsoft gör om och gör rätt

Subscribe
Notifiera vid
0 Comments
äldsta
senaste flest röster
Inline Feedbacks
View all comments