Small preview image

AMD har nu lanserat sin ny mobila plattform som går under namnet Vision. I grund och botten är Vision ett sätt för AMD att marknadsföra sina olika mobila hårdvaruplattformar på ett enklare sätt både mot konsumenter och PC-tillverkare. Plattformen delas upp i tre familjer, Vision, Vision Premium och Vision Ultimate. Där kombinationen av CPU och GPU avgör vilken familj datorn hamnar i. Med andra ord är Vision-märkningen ett sätt att se vilken prestandanivå datorerna ligger på.



Vision Ultimate är den värsta och bäst presterande serien som AMD presenterat och är till för riktigt krävande användare. Men under en presentation av Vision plattformen hade det även letat sig in information om en fjärde produktmärkning vi tidigare inte hört något om, AMD Vision Black.



När AMD kommer offentliggöra information om Vision Black är oklart, lika så vilken hårdvara som kommer krävas för att datorer ska få denna märkning. Men arbetsuppgifter vigda för Vision Black ska vara seriös gaming, där man specifikt nämnde MMO, samt editering av högupplösta videomaterial.


Mer information om AMD Vision kommer vi bjuda på senare i veckan.

Subscribe
Notifiera vid
0 Comments
äldsta
senaste flest röster
Inline Feedbacks
View all comments