Small preview image

ASRock är en tillverkare man ofta kan lita på när budgeten tryter. Nu har man släppt lös en ny moderkortsmodell baserad på Intels P55 styrkrets och ASRock P55DE3 ska just vara riktat mot de som vill åt högsta möjliga prestanda, för lägsta pris. Moderkortet stödjer Intels LGA1156 processorer och ASRock menar att Core i5-serien med sina låga priser är huvudmålet. Förutom styrkretsen breda funktionalitet har ASRock spetsat moderkortet med stöd för DDR3-2400 minne (vid överklockning) samt stöd för ATI CrossFire.



Moderkortet kommer med en hel del andra godsaker som power eSATA/USB kontakter, 8-kanals HD-ljudkrets och en innovativ lösning för systemets processorkylare.


ASRock kallar tekniken C.C.O. (Combo Cooler Option) och gör det möjligt för användare att trycka dit LGA775 kylare genom extra monteringshål. Ytterligare en funktion som kan spara pengar för många användare.


Mer information om kortets funktioner finns på ASRocks hemsida och nu väntar vi bara på att få höra mer om pris och tillgänglighet.


Subscribe
Notifiera vid
0 Comments
äldsta
senaste flest röster
Inline Feedbacks
View all comments