Small preview image

Hårddisktillverkaren Western Digital har fått mycket god kritik för sina stationära mediaspelare och speciellt deras senaste TV HD-modell har varit omskriven. När vi tidigare i månaden fick chansen att klämma på enheten gav den ett ganska positivt intryck, men något man kunde förbättra vad enhetens prestanda. Den är inte på något sätt otillräcklig med sitt stöd för 1080p signaler men menyer och bildvisning hade kunnat rappas upp något ytterligare. Nu verkar det som att WD lyssnat och avslöjar att man släpper en uppdaterad modell.



WD TV HD har inte bara fått en snabbare processor utan även stöd för PTP (Picture Transfer Protocol) och fler filformat. Vi har ingen detaljerad information om skillnaderna på processorerna i WDs mediaspelare men man skriver följande om det nya PTP-stödet.



Picture Transfer Protocol (PTP) lets you view or backup photos and video directly from your digital camera, camcorder or USB drive. Use the on-screen menus to copy, move or delete files.


Samtidigt fortsätter WD att pumpa ut firmware uppdatering för sin serie av mediaspelare med stöd för allt från fler trådlösa USB-adaptrar till ny funktionalitet.


Den nya snabbare enheten ska ha börjat säljas i Storbritannien med modellnumret “WDBABF0000NBK-NESN”. När enheten väntas finnas i svenska butiker är oklart.


Subscribe
Notifiera vid
0 Comments
äldsta
senaste flest röster
Inline Feedbacks
View all comments