Small preview image

Svenskduellen i ASUS ROG Showdown blev en rafflande historia där tidigare SM-vinnaren Jon “elmor” Sandström slutligen gick vinnande ur bataljen. Tävlingen som gick i två ronder började dock tyngre för Elmor när Jonas “Mean Machine” Klar i första delmomenten plockade hem det högsta resultatet i 3DMark Vantage Performance. Efter en kort paus och systembyte blev dock rollerna ombytta och Elmor kunde genom ett starkt resultat på det andra systemet plocka hem den slutgiltiga segern i den första kvartsfinalen. Mean Machine fick tyvärr inget resultat i andra omgången där han fick kämpa med ett trilskande system.



Kvartsfinalerna i ASU ROG Showdown löper över i 2 x 45min där man mitt i tävlingen byter system och slutligen räknar ihop poängen för de båda resultat man lyckas plocka hem med respektive system. Slutresultaten i första kvartsfinalen blev följande;


Elmor: 27189 poäng + 28544 poäng = 55733
Mean Machine:  27720 poäng + 0 poäng = 27720


Testsystemen som användes i tävlingen var följande:


– Microsoft Windows 7 Ultimate 
– ASUS ROG Maximus III Formula
– ASUS EAH5870 (2 in CrossfireX)
– ASUS ROG Notebook for ROG Connect 
– OCZ DD3 w/ Elpida Hyper, OCZ Vertex Turbo 120GB
– OCZ Z Series 1000W Gold Certified Modular 
– Intel core i7 870


Vi passar på att gratulera Elmor för sin vinst och önska honom lycka till i semifinalen som går av stapeln under morgondagen.


Idag kommer ytterligare tre kvartsfinaler gå av stapeln och vi kommer följa utvecklingen här på NordicHardware. Vi har ytterligare en svensk med i tävlingen i form av Henry “ME4ME” de Kruijf som ger sig in i nästa kvartsfinal mot den finske överklockaren SF3D.








Elmor med sin vinnarmaskot

Subscribe
Notifiera vid
0 Comments
äldsta
senaste flest röster
Inline Feedbacks
View all comments