Small preview image

Elmor tog till slut hem segern i den första semifinalen av ASUS ROG Showdown. Det började som en riktig nagelbitare där både Elmor och SF3D startade sina första 3DMark-rundor ungefär samtidigt men det var bara vårt svenskhopp som lyckades hålla systemet stabilt genom hela testet. Tyvärr för Finland och SF3D var detta ett mönster som höll i sig och SF3D lyckades inte få till ett giltigt resultat i första kvalomgången. Samtidigt som Elmor satte nytt rekord i tävlingen med 28685 poäng och endast lämnade SF3D med en teoretisk chans att ta sig vidare från semifinalen.



Det var en chans som Elmor inte lät SF3D utnyttja och satte snabbt ett fint resultat även på det andra systemet efter halvlek. I slutändan blev det en mindre defilering för Elmor och han möttes av applåder från de övriga överklockarna efter sitt fina resultat i första ronden. Under andra ronden var Elmor enligt egen utsago nära ett resultat på över 29000 poäng, men tyvärr kraschade systemet i sista stund. Så det verkar fortfarande finnas mer att ge.


Hela Live-rapporteringen från semifinalen finns att hitta här.


Elmor är alltså förste man klar för final i ASUS ROG Showdown och med sitt nya tävlingsrekord har han satt ribban på en hög nivå när Sampsa och Stummerwinter startar sin semifinal senare under dagen.


Vi kommer fortsätta att följa tävlingen här på NordicHardware och givetvis lägga extra vikt på finalen där SM-profilen Elmor ska färsvara de svenska färgerna.



Elmor med sin lyckomaskot

Subscribe
Notifiera vid
0 Comments
äldsta
senaste flest röster
Inline Feedbacks
View all comments