Small preview image

MSI har nu börjat ta emot förhandsbokningar av sitt första Big Bang moderkort. MSI Big Bang Trinergy stödjer Intels LGA1156 processorer och kommer med bland annat äkta Tri-SLI stöd samt en EAX 5.0 HD kompatibel X-Fi ljudkrets. Detta sköts genom extra PCI Express kanaler som tillskrivs Nvidias NF200 krets. Men kortet har även en mängd trevliga funktioner för överklockare, bland annat mätpunkter för spänning och en extern överklockningspanel.



För dem som förhandsbokar ett exemplar av MSIs nya värstingmoderkort Big Bang Trinergy får man även ett gamingpaket från SteelSeries på köpet. I paketet ingår en bärväska, SteelSeries QcK musmatta och en SteelSeries KINZU gamingmus.


MSIs svenska partner är Komplett.se som säljer hela paketet för 2995 kronor med ett preliminärt leveransdatum den 5 december.



Tyvärr finns det ännu inga spår av Big Bang Fuzion som ska göra det möjligt för AMD och Nvidia grafikkort att leva i harmoni med sin Hydra Engine-krets. Men detta kort väntas heller inte förrän nästa år.

Subscribe
Notifiera vid
0 Comments
äldsta
senaste flest röster
Inline Feedbacks
View all comments