Small preview image


SMPC rullar vidare och även om julen kan vara hektisk för många finns det alltid de som hittar en lucka för lite lek mitt i allvaret. SMPC2009 har hittills varit en fröjdande succé med tusentals som följt våra live-sändningar via Bambuser och ett prisbord med hårdvara för över 210 000 kronor. Fler sändningar lär bli av under veckorna som återstår, men i skymundan av allt mediauppbåd har det ramlat in fler och fler resultat.



Terho “Terho” Mukka ligger fortfarande kvar i toppen av Procentuell Överklockning följd av fjolårssegraren Andreas “himura” Johansson. Vi är fortfarande en bit ifrån förra årets segrande resultat på 192%, men efter att vi uppdaterat reglerna inför detta år ska det nog mycket till. Vi ser fram emot toppstriden eftersom vi vet att det finns ett flertal aspiranter till det fina förstapriset och det hela är långt ifrån över.


Kategorin Classic har visat sig vara enormt populär och i toppen finns inte mindre än 6 resultat över 120% med endast 0,39% som skiljer de två bästa bidragen från Tomas “doman” Petterson och Oskar “kvicken” Zielinski. Vi vågar gissa att det kommer hända en del även här innan tävlingen är över.


I Pris/Prestanda har Mattias “gbglassen” Awes tagit kommandot i tävlingen före Miroslav “exs” Banusic, men samtliga deltagare har ansträngt sig å det yttersta för att mörka sin hårdvara och bakom kulisserna har vi sett många anmäla sig, men som också väntar lugnt med att skicka upp bidrag för att inte avslöja alltför mycket om sitt system innan tävlingen närmar sig sitt slut.


Vi önskar er alla lycka till och ser fram emot resten av tävlingen!


:: SMPC2009 startar – 210 000 kronor i potten
:: Ta mig direkt till tävlingssidan och prisbordet!
:: Diskutera SM i tävlingsforumet!

Subscribe
Notifiera vid
0 Comments
äldsta
senaste flest röster
Inline Feedbacks
View all comments