Small preview image

Nvidias nästa grafikkortsarkitektur går under utvecklingsnamnet Fermi och man har redan visat upp deras nya GF100-kort på bland annat Twitter och andra tillställningar. Den nya grafikkretsen väntas dyka upp under första halvan av nästa år med enorma 3 miljarder transistorer till sitt förfogande. Även om Nvidia inte vill avslöja några konkreta prestandasiffror har man nu i en intervju med den turkiska hårdvarusajten DonanimHaber avslöjat att Fermi, enligt interna tester, kommer att vara den snabbaste lösningen för alla nuvarande marknadssegment.



I videointervjun som går att hitta på DonanimHaber ser vi hur Luciano Alibrandi, PR-ansvarig hos Nvidia, kommenterar prestandan.



– Vi förväntar oss att Fermi kommer att bli den snabbaste grafikkretsen inom alla singel GPU-segment. Prestandasiffrorna vi sett i interna tester bekräftar också detta, vilket vi är nöjda med, säger Luciano Alibrandi


Samtidigt påpekar Luciano att man för närvarande jobbar hårt med drivrutinerna som man siktar på ska bli “perfekta” för både grafik och beräkningsuppgifter.


Som vanligt duckar Nvidia alla frågor om när Fermi och GF100 ska lanseras, men på CES nästa månad ska vi få se mer om tillverkarens kommande arkitektur.

Subscribe
Notifiera vid
0 Comments
äldsta
senaste flest röster
Inline Feedbacks
View all comments