Medan hårdvaruåret 2009 börjar gå till sin ända har nu vårt svenska mästerskap i datorprestanda och överklockning tagit sig förbi halvtid och går nu in på de två sista avgörande veckorna av tävlingen. Som vi tidigare utlovat kommer vi innan tävlingen avslutas att dela ut spurtpriser till de tre deltagare som håller sig i täten av tävlingen. Tanken har hela tiden varit den sista veckan på året och då 2009 utgörs av 53 veckor har tidigare information om vecka 52 varit felaktig. Till skillnad mot tidigare års spurtpriser kommer vi inte ange en exakt tid när priserna kommer att delas ut, men det kommer att ske de närmasta dagarna innan årsskiftet.


Som bekant handlar det om tre fullversioner av Microsofts Windows 7 Ultimate operativsystem som kommer att tilldelas ledarna i våra tre deltävlingarna.


Spurtpriserna kommer att delas ut vid en symbolisk tidpunkt men för att behålla spänningen kommer vi inte gå ut med den exakta tiden för spurtprisutdelningen så vill man sno åt sig ett av tävlingens finare priser redan innan den avslutas gäller det att ha framförsikt.


Vi kommer att avslöja mer information om spurtpriserna inom den närmsta framtiden men spill ingen tid utan försök pressa ur några extra megahertz medans det fortfarande finns tid kvar.


Märk väl att ALLA spurtprisvinnare ska klara en fullständig verifieringsprocess, icke godkända resultat kommer att diskas och närmsta deltagare övertar spurtpriset.


Resultatlistorna i SMPC2009 fortsätter att fyllas på och redan nu har vi gjort av med 27 av våra 30 Arctic Cooling MX-3 kylpastor som skickas ut till de första 30 registrerade resultaten.


:: SMPC2009 startar – 210 000 kronor i potten
:: Ta mig direkt till tävlingssidan och prisbordet!
:: Diskutera spurtpriset i tävlingsforumet!

Subscribe
Notifiera vid
0 Comments
äldsta
senaste flest röster
Inline Feedbacks
View all comments