Small preview image


Vi har nu kommit in i den sista skälvanda finalveckan av SMPC2009 och nu börjar vi intensifiera bevakningen av tävlingen ytterligare. Under finalveckan som pågår fram tills den 10 januari klockan 22.00 kommer vi att följa deltagarna i SMPC2009 i nyheter och reportage på vår hemsida, men även på Twitter. Här kommer undertecknad att rapportera om nya resultat och förändringar i topplistorna, samt annan spännande bakgrundsinformation som inte alltid får plats i våra nyheter.



Under finalkvällen den 10 januari kommer vi även att dra igång en livekommentering på sajten där juryn i realtid kommer att rapportera om händelseförloppet. Här kommer även läsare och deltagare ha en chans att bidra med information eller ställa frågor till tävlingsjuryn. Mer information om detta kommer vi att presentera senare under veckan så håll utkik!


Under kvällen kan vi komma att få se nya livesändningar där vi kan komma att få se en riktig uppgörelse i klassen Procentuell Överklockning. Både ledaren Terho Mukka och tredjeplatshållaren Peter “MrVoodoo” Blom sägs vara aktuella för livesändningar under kvällen och vi hoppas återkomma med mer information kring detta senare.


Till sist får vi påminna alla läsare om följande;
– ALLA deltagare som skickar in ett resultat i årets SM har en chans att vinna en kopia av Windows 7 Ultimate
– Vi kommer att dela ut priser till ett värde av inte mindre än 215 000 kronor under tävlingens gång


:: Följ SMPC2009 på Twitter
:: SMPC2009 startar – 210 000 kronor i potten
:: Ta mig direkt till tävlingssidan och prisbordet!

Subscribe
Notifiera vid
0 Comments
äldsta
senaste flest röster
Inline Feedbacks
View all comments