Small preview image

Cooler Master har nu presenterat efterträdaren till det populära datorchassit CM 690. CM 690 II dök upp på radarn redan i början av december 2009 men nu har tillverkaren släppt lös detaljerna kring chassit som ska vara riktat mot krävande användare. Miditower chassit lanseras som CM 690 II Advanced där en tidigare standardmodell blivit struken ur planeringen CM 690 II Advanced har utrustats med bland annat en extern hårddiskdocka, ett extra stabilt fästsystem för tunga grafikkort, men även en intern 1,8/2,5-tums expansionsplats.



CM 690 II hyser plats för inte mindre än 10 olika fläktar där fem av dem är i storleken 140mm. Andra finesser är interna monteringar för radiatorer, en i botten av chassit och en i bakkant. Men även verktygslös design samt förbättrad kabelhantering.


Cooler Master CM 690 II Advanced ser ut att bjuda på en hel del trevliga funktioner och prislappen ska ligga på drygt 1000 svenska kronor när det dyker upp i svenska butiker i slutet av januari eller början på februari.



Subscribe
Notifiera vid
0 Comments
äldsta
senaste flest röster
Inline Feedbacks
View all comments